Välkomna till GANK-Zone 2019!

Det är dags för den andra upplagan av GANK-Zone på FORUM i Örkelljunga. Den här gången kommer det att finnas 120 platser att spela på men utöver LANet finns det en stor mängd aktiviteter för alla åldrar. GANK-Zone är inte bara ett LAN, det är en mötesplats för hela närområdet dit alla är välkomna. Ta med hela familjen och upplev spökboll, skattjakt, prestigefyllda turneringar, liveband, VR, TV-spel, tävlingar och mycket mer!

Notera att ett fel hos Tickster gör att man inte kan välja platser bredvid varandra vid köp av mer än 1 biljett. För att kunna välja exakta platser måste du därför kryssa i rutan ”placera en person åt gången”. Vi beklagar detta.

 

 

 

 

Behöver du mer information om LANet inför ditt eller ditt barns besök? Här hittar du praktisk information.

Evenemanget startar fredagen den 26:e juli klockan 14:00. GANK-Zone stänger inte under nätterna, det är öppet dygnet runt till söndagen klockan 10:00. Vid denna tid måste tyvärr alla besökare lämna evenemanget då nedriggning och städning påbörjas. 

Klockan 23:00 låser vi ytterdörrarna. Detta betyder att alla med dagsbiljett tyvärr måste lämna men är välkomna igen nästa dag klockan 08:00 då vi låser upp igen.  Alla med LANbiljett är välkomna att stanna på GANK-Zone dygnet runt.

På GANK-Zone finns det två olika sorters biljetter. Det går bra att köpa en dagsbiljett om bara vill hälsa på och inte vill ta med sig sin egen dator. Denna kostar 50 kronor och betalas vid ingången via Swish. Barn under 7 år går in gratis. 

För att boka en plats på GANK-Zone köps en biljett via Tickster. Här väljer man sin plats och betalar direkt online. En LANbiljett kostar 350 kronor. Det finns möjlighet att köpa LANbiljett i entrén om det finns några kvar. Detta är något vi inte rekommenderar då vi inte kan garantera att det finns plats när ni anländer. Vid köp av LANbiljett får ni ett mail med en kod. Visa upp denna kod i fysisk form eller i mobilen vid entrén när ni kommer fram.

På GANK-Zone finns det omklädningsrum och duschar med låsbara dörrar. Dessa går jättebra att använda och kostar ingenting. Kontakta crew om ni behöver tillgång till ett omklädningsrum. Tänk på att ta med dig egen handduk och schampo/tvål.

Vi på GANK Gaming har ständig kontakt med polisen under evenemanget och de hälsar gärna på. 

LANet är en väldigt stor plats vilket gör att vi inte kan ha koll överallt. Därför är det besökarnas eget ansvar att hålla koll på sina tillhörigheter. Varken GANK Gaming eller Örkelljunga Kommun kan ersätta dig om något blir stulet.

Om vi skulle ha bevis för en stöld eller skadegörelse tvekar vi inte att polisanmäla.

På GANK-Zone finns det en sovsal med god plats åt alla besökare. Här inne är det mörkt och tyst dygnet runt. Ljud kan förekomma när folk går in i eller lämnar salen och därför rekommenderar vi alltid öronproppar. Tänk på dig att ta med eget liggunderlag, madrass, täcke och annat som kan behövas. När du inte sover måste du ta med dig dina grejer så att andra kan få plats.

På GANK-Zone kommer det att finnas en hel del turneringar. Den största kommer att vara i spelet CS:GO.  Mer om turneringarna kan ni hitta under turneringsfliken under GANK-Zone.

 • Alla former av droger och alkohol är förbjudna inne på GANK-Zone
 • Ingen form av rökning är tillåten inne i lokalen.
 • Det är tillåtet att ta med sig mat, dryck och godis in utifrån.
 • Du får inte spela upp musik från din plats.
 • INGEN annan dörr än ytterdörren är tillåten att gå in eller ut från under evenemanget.
 • Energidryck har en åldersgräns på 15 år.
 • Om personal upptäcker att en person inte följer dessa regler har de rätt att avvisa personen från platsen.

GANK-Zone är på FORUM i Örkelljunga.

Adressen hit är Kungsgatan 22 Örkelljunga.

 

 

Exempel på bra saker att ha med sig.

 • Handduk
 • Skruvmejsel (för snabbfix av din dator).
 • Ficklampa
 • Schampo/tvål
 • Liggunderlag/madrass
 • Täcke
 • Kudde
 • Dator
 • Gear
 • Nätverkskabel
 • Grenkontakt (viktigt)
 •  Egen stol

Till din plats får du tillgång till ett (!) uttag för ström. Därför är det viktigt att du själv har med dig en egen grenkontakt. Du får också tillgång till en plats att plugga in din dator till internet. Var detta är kan variera och därför rekommenderar vi alltid våra besökare att ha med sig en nätverkskabel som är 10 meter. Du får också en stol som är utplacerad när du anländer.

Din plats kan variera i storlek beroende på vilken rad du sitter på. Mått för rader:

1: 85×45 cm

2: 85×45 cm

3: 85×45 cm

4: 85×45 cm

5: 70×70 cm

6: 100×50 cm

Maten på GANK-Zone är begränsad. Det finns tillgång tillen kiosk där vi säljer snacks, panpizzor, läsk och godis men vi har inte tillgång till några måltider. Vill man ha en riktig måltid rekommender vi att ni går till Coop eller några av byns restauranger. Avståndet till centrum är ungefär 10-15 minuters promenad.