Vi på GANK Gaming vill nu presentera vårt nya och första Overwatch lag någonsin!
Med Andreas ‘’Bleedz’’ Hjelminge som lagkapten så ställde vi några snabba frågor om honom, laget och deras framtid hos oss!

Hejsan Bleedz! Varmt välkommen till GANK Gaming. Ni är just nu vårt nya och
första Overwatch lag någonsin, vad har du för spontana tankar kring teamet och vårt nya samarbete?

Får börja med att tacka att ni tagit in oss och gett oss denna möjlighet. Rent spontant känner jag att vi som lag kan ta oss långt, det är sex individer som verkligen brinner för spelet, e-sporten och att hela tiden bli bättre, med lite tid och hård träning kommer vi att kunna tävla bland de högre lagen. Gällande det nya samarbetet så känns det som en otrolig möjlighet att få utvecklas individuellt och som lag, tror faktiskt att samarbetet mellan gankgaming och laget är något som bidrar till lagets motivation och det ska bli kul att se hur allt utvecklas framöver.

Vad var det med Overwatch som fångade ditt intresse? Hur har E-sporten påverkat dig personligen?

Det som gjorde att Overwatch fångade mitt intresse var kombinationen som den ger. Det känns som en blandning med League of legends med hänsyn till alla spells och counter strike med tanke på First person shooter stilen, även den stora del av lagspel som Overwatch påtvingar en gör spelet bara mer intressant. Exempelvis om ena laget kan ha en extremt duktiga spelare men inget teamplay så kan det andra laget vinna om de vet hur man spelar tillsammans. E-sporten har gett mig personligen många vänner och bekanta, det har även gett mig möjligheten att tävla i något som jag verkligen älskar att göra.

Vad skulle du säga är lagets största styrka just nu? Vad är det som får er alla att samarbeta så bra ihop?

Vad skulle jag säga är lagets största styrka? Ja… en hel del faktiskt, som jag nämnde tidigare så vill alla verkligen träna och bli bättre för varje gång, många gånger visar också en del lagmedlemmar laget på en extremt bra energi vilket smittar av sig på resten av laget. Ytterligare en anledningen som jag personligen har märkt (vilken troligen har bidragit till vårt goda samarbete) är att alla lagmedlemmar lärde känna varandra snabbt, trots att några redan kände varandra så har alla lyckats hitta varandra och spelar nu både utanför och i träningarna med varandra.

Vad kan vi på GANK Gaming förvänta oss ifrån er som lag?

Stordåd… nä men skämt å sido så ger vi verkligen allt och siktar på att efter varje träning, varje turnering att bli bättre. Vi satsar stenhårt på att vinna turneringar och göra ett namn för oss själva och gankgaming inom Overwatch scenen.

Hur ser det ut rent framtidsmässigt ut?

Framtiden ser lovande ut, alla brinner verkligen för Overwatch och e-sporten. Ett av målen som vi har är att delta i overwatch league. Ge oss lite tid så kommer vi att synas bland dem större namnen!

Resterande i Overwatch teamet är

Niklas ‘’Njukas’’ Fagerström som sekundär Tank

Oscar ‘’Mys!Oscar’’ Bergdahl och Elias ‘’PǮpper’’  Bergdahl tar upp rollerna som DPS

Och sist men inte minst så har vi Julius ‘’Hojzti’’ Ljungar och Harald ‘’hoppe00‘’ Sunnerdahl som Support!

Välkomna!

2018-03-07T09:03:27+00:00